دسته بندی ها

فضای سبز

فضای سبز :


مشاوره، طراحی و اجرای فضای سبز

 
گروه مهندسی طراحی فضای سبز به کشت با تحقیق و مطالعه در مورد گیاهان زراعی و باغی آغاز و با اخذ مدارک دانشگاهی و آکادمیک و همچنین دوره های تخصصی مرتبط با طراحی فضای سبز، باغبانی و معماری محوطه و جذب نیروهای متخصص خود را بعنوان یک گروه مهندسی توانا و نوآور در این زمینه مطرح نموده است . تمامی اعضای این گروه عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و دارای رتبه پیمانکاری و گواهی طراحی فضای سبز  می باشند.
 
شرح فعالیت و خدمات:
  1. نقشه برداری و ترسیم پلان
  2. طراحی محوطه با نرم افزارهای دو و سه بعدی (امکان نمایش و مشاهده پروژه قبل از احداث)
  3. طراحی و معماری محوطه و چیدمان گیاهی مطابق با اصول طراحی فضای سبز با روش های روز و مدرن
  4. طراحی و اجرای انواع سبک باغ (ایرانی، ژاپنی و اروپایی) و باغ های صخره ای و آبی
  5. طراحی و احداث باغ میوه (تحت نظارت متخصص میوه کاری)
  6. طراحی و اجرای باغ بام  (Roof Garden)
  7. طراحی و احداث انواع زمین بازی و ورزشی فضای باز
  8. احداث زمین چمن (بذری و رولی)
  9. طراحی و اجرای انواع آبنما، برکه و استخر
  10. طراحی و اجرای انواع سنگ کف، نما و پارکت چوبی فضای باز
  11. طراحی و ساخت  انواع آلاچیق، پرگولا، سایه بان و گلخانه های خانگی
  12.  طراحی و ساخت انواع باربیکیو، آبنما ،آتشکده و شومینه فضای باز
  13.  طراحی و اجرای انواع سیستم های آبرسانی و آبیاری (سنتی و مکانیزه)
  14.  طراحی و اجرای سیستم های روشنایی و نورپردازی محوطه
  15.  طراحی، تهیه و ساخت انواع تجهیزات جانبی دکوراسیون محوطه (مبلمان محوطه، پارکت، فلاورباکس، شبکه، سردرب، چراغ، پایه و مجسمه)
  16.  نگهداری فضای سبز (اصلاح خاک، هرس، توپیاری، مبارزه با علف های هرز و دفع آفات و بیماری)
  17.  تهیه و توزیع انواع درخچه های زینتی ، مثمر و غیر مثمر
  18. تهیه و توزیع انواع گلهای فصلی و آپارتمانی

مبانی طراحی فضای سبز :

مبانی طراحی شامل اصول کلی طراحی فضای سبز است که ویژگی های کاربردی عوامل و امکانات مورد نیاز برنامه و شرایط لازم را برای پاسخگویی به نیازهای روانی و اجتماعی قشرهای جامعه و نیز پاره ایی از عوامل فرعی دیگر را دیکته می کند. به طور کلی می توان مبانی طراحی فضای سبز را در محیط های مسکونی تابع عوامل زیر دانست :
  1. از گیاهان می توان برای هدایت دید ناظر به صحنه های مختلف طبیعت استفاده شود.
  2. در مواقعی که بخواهند به گل و گیاه خاص، تشخص متمایز از بقیه بدهند از گلدان استفاده می کنند.
  3. در جایی که مقیاس کوچک است (مثل حیاط منازل مسکونی کوچک) فاصله و دامنه دید کم است. ÷س قوه ادراک و بینش مقدار زیادی تغییر می کند. لذا در مقیاسهای کوچک جزئیات بیشتری از گیاهان تک تک دیده می شود و کوچکترین دگرگونی در رنگ گل و یا برگ، خیلی زود به چشم می خورد.
  4. یکی از اهداف مهم در طراحی فضای سبز ، آفرینش کیفیتی است که بین تجربه و احساس انسان و المان های بزرگ اطراف ما، پلی تعبیه نماید.
  5. یکی از اصلی ترین ارزشهای درختان این است که برای ساختمان ایجاد مقیاس می کنند.
  6. مناظر زیبای طبیعت هرگز متقارن نیستند، ولی توازنی بین دو سوی محور برقرا است، این تقارن را تقارن نظری می نامند. برای ایجاد فضای طبیعی و زیبا همیشه باید توازن را در نظر داشت و تقارن نظری کامل به وجود آورد.
  7. امروزه بیشتر معماران منظر، راه حل نامتقارن را در ایجاد توازن و تعادل توصیه می کنند.

هرچند که فضای سبز در ایران قدمت چندین هزار ساله دارد ولی وضعیت فضای سبزشهری ایران در حد مطلوب نبوده که مهمترین دلیل آن را می توان به خاطر عدم مدیریت فضای سبز شهری ذکر کرد. با مدیریت فضای سبز شهری می توان هر شهری را با توجه به ظرفیت و پتانسیل موجود فضای سبز متناسب با محیط فراهم کرد که سالهای سال اثرات مطلوب خود را به شهر ارزانی دارد
 
 
فضای سبز
 

فضای سبز شهری چیست ؟

-گاری مول . پوشش سبز شهرها - پدر پارکداری ایران : فضای سبز شهری منطقه ای پوشیده از گیاه درداخل و اطراف شهر ها که دارای دو کارکرد مهم برای شهر می باشد تعدیل دما ،تلطیف هوا و زیبا آفرینی .
جامعترین تعریف فضای سبز شهری بخشی از فضاهای باز شهری است که در عرصه های طبیعی یا مصنوعی آن تحت استقرار درختان ، گل ها ، چمن ها و سایر گیاهان است که بر اساس نظارت و مدیریت انسان با در نظر گرفتن ضوابط ، قوانین وتخصص های مرتبط با آن برای بهبود شرایط زیستی ،زیستگاهی ورفاهی شهروندان ومراکز جمعیتی غیر روستایی ،حفظ ،نگهداری یا بنا میشود
 
فضای سبز شهری

شکل های که در فضای سبز بیشتر کاربرد دارد

  1. الاچیق سازی
  2. حاشیه سازی
  3. شکل سازی
  4. شکل هرمی

ضرورت فضای سبز

مهمترین اثرات فضای سبز در شهرها ،کارکرد های زیست محیطی آنها است که ایجاد تعادل بخشی در متابولیسم شهر از یک سو و بالا بردن سطح زیبایی از سوی دیگر ،سبب افزایش کیفیت زیستی شهرها می شوند .ودر حقیقت فضای سبز ریه های تنفس شهرها به شمار می آیند.....

تاثیرات فضای سبز در به سازی شرایط زیست :

یک هکتار فضای سبز در سال 2500 تا 3000 کیلوگرم اکسیژن تولید می کند که این مقدار به طور متوسط اکسیژن مورد نیاز 10 نفر را طی یک سال تامین می نماید. برخی گیاهان مانند گردو، کاج، اکالیپتوس، افرا و زبان گنجشک موادی را در فضا منتشر می کنند که موجب عدم رشد و مرگ و میر برخی از باکتری ها، قارچ ها و تک سلولی ها می شود. گیاهان از طریق اکسیژنه کردن و رقیق کردن هوا، آلودگی های آن را کنترل می نمایند و همچنین ذرات گرد و غبار را کاهش می دهند و به این خاطر است که می توان آن را ریه های تنفسی شهر نامید، همچنین درختان نقش موثری در جذب سرب هوای آلوده شهرها دارند و می توانند مناطق مسکونی و کانونهای تمرکز انسانی را در برابر آن حفظ کنند.
کاهش ردیفهایی از برخی درختان می تواند جلو صداهای آزاردهنده و گوش خراش را تا حدی گرفته و خطر آن را پایین بیاورد، همچنین ترکیبی از درختچه ها و پوشش زمین وقتی که به صورت مجموعه ای مناسب از گیاهان جاذب صدا در آیند موجب کاهش صدا می شوند. انبوهی از درختان، چرمی بودن برگها و خمش پذیری شاخه ها اجازه می دهد که صداهای ناهنجار جذب درختان شوند. «پوشش گیاهی خیلی بهتر و ارزان تر از موانع انسان ساخت، مانند دیوار در کاهش صدا نقش دارند.»

پیشنهادات برای کاهش صدا:

  1. بهترین گونه های درختان: افرا، اقاقیا، چنار و سرو شیراز، کاج ترا و کاج تهران
  2. بهترین ترکیب گونه ها: افرا، اقاقیا و چنار یا ترکیب بیشتری از گونه های با برگ پهن تر و یا میزان صمغ بیشتر
  3. فاصله فضای سبز به عنوان حایل بین فرستنده صدا و خانه های مسکونی، هر قدر عرض پیاده رو بعد از خط میانی سبز بیشتر باشد اثر کاهش صدا بیشتر است.( بیش از 15 متر)
  4. بهترین شکل زمین: زمین شیب دار
  5. ارتفاع و تراکم درختان: ارتفاع بیشتر
گیاهان و به ویژه درختان به صورت دیواره های سبز می توانند باعث تقلیل نور خیره کننده و انعکاس نوری گردند. یکی از این راهها به وسیله جایگزینی و ارتفاع های متفاوت گیاهان می توان تشعشع نور را به هنگام روز و شب کنترل نمود.

چهار بخش از گیاهان مانع فرسایش خاک می شوند که شامل موارد زیر می گردد :

  1. برگ های متراکم
  2. شاخه های متراکم
  3. چند تنه بودن درخچه ها
  4. ریشه های افشان

تاثیر فضای سبز برای کنترل شرایط اقلیمی خرد :

در تمام مناطق گرم و خشک زمین، منافع تاثیر اقلیمی حتی کمترین پوشش گیاهی ، کاملا قابل توجه است. تجربه نشان داده است که سه درخت سایبان دارد در بخش های شمالی، جنوبی و غربی خانه های مسکونی به خنک هوا کمک می کند به نحوی که هزینه استفاده از وسایل خنک کننده را به نصف کاهش می دهند.

درخت باید در جایی کاشته شود که سایه آن، در گرم ترین روز سال روی قسمت بیشتری از ساختمان و خانه قرار گیرد. پوشش گیاهی وقتی نزدیک یا مجاور اتاق قرار داشته باشد، اولا گرمای تابشی را جذب می کند و از انعکاس آن به داخل اتاق جلوگیری می کند و ثانیا جریان خفیف هوایی که از میان شاخ و برگ درخت می گذرد خنک شده و به داخل اتاق می رود.درختان می توانند در مقابل باد در محیط های شهری همچون مانع و سپر عمل کرده و جهت محافظت از بادهای زمستانی در محیط های مسکونی کاشته شوند و به این خاطر هر چه مانع بلند تر و بهتر باشد، باد پناه آن بیشتر است.
چون جهت وزش باد در فصول مختلف سال تغییر می کند، موانع گیاهی را می توان طوری برگزید که به عنوان باد شکن و در تابستان، هادی جریان هوا به محطه مورد نظر باشد. درختان همیشه سبز که تا زمین شاخه دارند، معمولا در طول سال بیشترین تاثیر را در کنترل باد دارند. اساسا گیاهان، باد را با انسداد مسیر و منعکس کردن و بالاخره تصفیه کردن کنترل می کنند. ذکر این نکته ضروریست که جریان هوای سرد از سوزنی برگان عبور نمی کنند و پهن برگان جریان هوا را از خود عبور داده و آن را تصفیه می کنند. اگر مانع از درختانی تشکیل شده باشد که دارای ارتفاع زیاد و تاج فاصله دار از زمین باشد، باد در یک جا تجمع کرده و گرد باد ایجاد می کنند به این خاطر ترکیبی از گونه ها و اندازه های مختلف گیاهان در قلمرو باد شکن، سطح رویین ناصافی ایجاد می کند که در کنترل باد موثر تر است. هر چه عمق باد شکن بیشتر باشد از طول منطقه محافظت شده می کاهد. در این حالت لابلای شاخ و برگ درختان کمترین سرعت باد جریان خواهد داشت.
یکی از طرق تامین کمبود رطوبت برای کاهش دمای هوا در مواقع گرم، استفاده از تعرق پوشش های گیاهی نظیر سطوح چمن یا درختان است. گیاهان پناهگاهی ضد باران نیستند، ولی در بارندگی خفیف کمی محافظت ایجاد می کنند. می توان در معابر و قسمتهایی که سطوح همیشه سایه یا گرمای کمی دارند قسمتهای پر سایه را به باغچه و فضای سبز اختصاص داد که به این ترتیب از عمر یخ ها کاسته می شود.


تاثیر و کاربرد گیاهان در معماری و فضای سبز :

با توجه به شکل و حجم انفرادی و انبوه هر گونه و ترکیب حجم ها و شکل های گونه ها، گیاه می تواند به عنوان یک فرم معماری موثر فضا را بسازد. درختان گسترده و سایه دار می توانند حالت سقف و سایه بان داشته باشند، برای ایجاد فضای مسقف سبز می توان از گیاهان رونده به کمک نگاه دارنده ها و داربستها استفاده کرد. بوته ها و درخچه ها حصاری، سطح را مانند دیوارهای یک فضای مشخص تعریف و فضا را محدود می کنند. از پوشش گیاهی می توان به عنوان یک مانع استفاده کرد و جدایی فضاهای عملکردی با حفظ ارتباط بصری را ایجاد نمود و این مسئله با ایجاد پرچین ها امکان پذیر است. کاشتن جهت ایجاد حفاظ، پنهان کردن مناظر نازیباست طوری که باقی چشم انداز به مناظر مقبول انسان، باز است. کاشتن جهت ایجاد محوطه خصوصی، جدا کردن یک بخش از محیط برای استفاده ویژه است. به طور کلی برای ایجاد محیطی محفوظ و برای پوشاندن مناظر، ارتفاع گیاه باید حداقل 2 متر باشد. ارتفاع نهایی گیاهان یکی از ملاحظات مهمی است که در تعیین کارایی آنها در معماری باید در نظر گرفته شود.ترکیب گیاهان در یک محیط یک ساختار فضایی را به وجود می آورد که این ساختار فضایی نتیجه خصوصیات توپوگرافی، مجموعه گیاهی بوده که در کنار یکدیگر ویژگی های فضایی یک محیط سبز را به وجود می آورند. ویژگی های گیاهان در ایجاد ساختار فضایی مطلوب به خصوص در محیطهای مسکونی بسیار زیاد است در واقع گیاهان در یک محیط مسکونی ایجاد جذابیت نموده و کیفیت آن را در کنار افزایش امکان جذب بالا می برند. گیاهان را برای کمک به کنترل ترافیک می توان به کار برد تا هم به زیبایی طبیعت افزوده و هم عبور و مرور دوچرخه و موتورسیکلت و عابران را کنترل نماید. درختان به عنوان تعیین کننده مسیر در امر کنترل ترافیک بیش از حصار یا سیم کشی در هدایت راهها موثرند.
  1. ارتفاع قوزک پا برای پوشاندن زمین
  2. ارتفاع زانو برای جهت دادن و راهنمای مسیر
  3. ارتفاع کمر برای کنترل عبور و مرور و حصارهای جزئی
  4. ارتفاع سینه برای تقسیم فضا
  5. ارتفاع بالاتر از دید برای محصور کردن محوطه های خصوصی

ضوابط کلی در مورد استقرار درخت در فضای سبز شهری ( خیابان ها ) :

  1. درختان باید به صورت یک در میان و در طرفین قرار گیرد (بدین صورت که درختان دو طرف دقیقا مقابل هم قرار نگیرند بلکه به صورت یکی در مقابل دو درخت قرار گیرند.)
  2. درختان باید در فاصله منظم بدون توجه به حد زمین قرار بگیرند، این امر به خیابان ظاهری متفاوت می دهد.
  3. فاصله درختان از یکدیگر بسته به گونه و خصوصیات رشد حداقل 750 سانتیمتر باشد.
  4. برای یکپارچگی و هماهنگی درختان در یک محل باید آنها را همزمان کاشت.
  5. تمامی درختان در یک خیابان باید از یک نوع باشد مگر موارد خاص در نظر باشد.
  6. فاصله بعضی درختان به طور نمونه نارون، بلوط سفید 1500 سانتیمتر، درخت سیاره ایی افرا 1350 سانتیمتر، افرای قرمز 1200 سانتیمتر.
  7. از شکل و ارتفاع درخت می توان برای تعیین و مشخص کردن انواع خیابانها استفاده نمود. اغلب مردم تفاوتهای جزئی در نوع درختان را تشخیص نمی دهند، برای موفقیت در مشخص کردن خیابانها باید تفاوت نوع درختان بارز باشد.
  8. در مواردی که حدود جغرافیایی مشخص برای محله وجود نداشته باشد، انواع مشخص درخت و الگوهای مشخص می تواند به ایجاد هویت کالبدی خاص کمک کند، که خود موجب شکل گیری ارگانهای محلی خواهد بود.
  9. یک مرکز خرید محلی را می توان با استفاده از تابلوهای خاص، استفاده هماهنگ از سایبان و یا کاشت متراکم گلهای رنگارنگ به صورت استثنایی در آورد.
  10. ارزشهای زیبایی گیاهان از یک گیاه تنها به دست نمی آید، بلکه از هم آمیزی عوامل منظر مانند تپه ها و پستی و بلندی هاست که به  محیط زیست زیبایی می بخشد.
  11. استفاده مناسب از درختان به عنوان عوامل زنده و جایگزین مواد مصنوعی در شرایط فعلی امری کاملا ضروریست. علاوه بر آن گیاهان از نظر بسیاری از ویژگی ها و عملکردها بر مصالح و مواد مصنوعی برتری دارند. به ویژه از نظر زیبایی شناسی غیر قابل جانشین هستند.
  12. کاشت درختان و درخچه ها در شهرها گروه خاصی از جانوران ، از جمله پرندگان مختلف را نیز وارد محیط نموده و آن را از حالت سکون و بیروح خود خارج می کند.

لیست درخچه های زینتی و گلهای فصلی و آپارتمانی :

انواع گلهای فصلی و آپارتمانی :

 
نام گل
تصویر
نام گل
تصویر
نام گل
تصویر
نام گل
تصویر
رز
گل رز
مینا
گل مینا
جعفری
گل جعفری
سلوی
گل سلوی
اطلسی
گل اطلسی
ابری
گل ابری
ختمی
گل ختمی
شب بو
گل شب بو
اهار
گل اهار
اشرفی
گل اشرفی
ستاره ای
گل ستاره ای
شاهپسند
گل شاهپسند
اشلانتوس
طراحی فضای سبز
مینا چمنی
گل مینا چمنی
تکمه ای
گل تکمه ای
تاج خروس افشان
گل تاج خروس افشان
افتابگردان
گل آفتابگردان
نیلوفر
گل نیلوفر
شقایق
گل شقایق
تاج خروس چتری
گل تاج خروسی چتری
الیسوم
گل الیسوم
همیشه بهار
گل همیشه بهار
قرنفل
گل قرنفل
گازانیا
گل گازانیا
اشلانتوس
گل اشلانتوس
مینا چمنی
گل مینا چمنی
کوکب
کوکب
گل گندم
گل گندم
بنفشه
گل بنفشه
میخک
گل میخک
کوکب کوهی
گل کوکب کوهی
لاله عباسی
گل لاله عباسی
پریوش
گل پریوش
ناز
گل ناز
لادن
گل لادن
مارگریت
گل مارگریت
میمون
گل میمون
 
   


انواع درخچه های زینتی :

 
کاج کامس پاریس
کاج کامس پاریس
جنوب پروس سخره ای
جنوب پروس سخره ای
ناندنا
ناندنا
 
یاس هلندی
یاس هلندی
کاج تویا
کاج تویا
پریکانتا
پریکانتا
نوئل آبی اِس
نوئل آبی اِس
نوئل معمولی
نوئل معمولی
کنف نیوزلندی
کنف نیوزلندی
مگلونیا
مگلونیا
کاج نانا
کاج نانا
کنف نیوزلندی
کنف نیوزلندی
شمشاد کوچک ( ابلق )
شمشاد کوچک
گل پامچال
گل پامچال
مورت
گل کریسمس
گل سیکلَمهِ
شمشاد طلایی سایز بزرگ
کاج نوئل
کاج نوئل
کاج لاوسُون
کاج لاوسُون
کاج لاوسُون
پی
 
کاج لاوسُون پی
کاج کامس پاریس سبز
کاج کامس پاریس سبز
مَگلونیا گل سفید و بنفش
مَگلونیا گل سفید و بنفش
ژاپُنیکا
ژاپُنیکا
کاج نوئل
کاج نوئل
شمشاد توپی ژاپن
شمشاد توپی ژاپن
تاکسوس رونده
تاکسوس رونده
آیلِکس (ابلق)
آیلِکس (ابلق)
 
کاج تویا آمریکایی
کاج تویا آمریکایی
تاگسوس باگاتا
تاگسوس باگاتا
کنف نیوزلندی قرمز
کنف نیوزلندی قرمز
سیکاس
سیکاس
 
یاس هلندی معمولی
یاس هلندی معمولی
وِرنیا
وِرنیا
یاس هلندی پیوندی
یاس هلندی پیوندی
تاکسوس لوله­ای
تاکسوس لوله­ای
 
شمشاد کانادایی
 
شمشاد کانادایی
شمشاد طلایی پیوندی
شمشاد طلایی پیوندی
تاکسوس باگاتا
تاکسوس باگاتا
فاندِنا
فاندِنا
 
میخک هندی
 
میخک هندی
کنف نیوزلندی  ابلق
کنف نیوزلندی  ابلق
ژِنُوپرُس پیوندی
ژِنُوپرُس پیوندی
ژِنُوپرُس مش پیوندی
ژِنُوپرُس مش پیوندی
کاج نوئل
کاج نوئل
شمشاد توپی ژاپن
شمشاد توپی ژاپن
تاکسوس رونده
تاکسوس رونده
آیلِکس
آیلِکس
جینوُبا
جینوُبا
وِرمیای پیوندی
وِرمیای پیوندی
دُم رُوباهی
دُم رُوباهی
میخک
میخک
سیتیس فرُوم
سیتیس فرُوم
آلی اَگنوس پیوندی
آلی اَگنوس پیوندی
کاج ستاره­ای
کاج ستاره­ای
جینوبا پیوندی
جینوبا پیوندی
یاس هلندی بوسنایی
 
یاس هلندی بوسنایی
لِکستروم
لِکستروم
تاکسوس باگاتا
تاکسوس باگاتا
تاکسوس لوله­ای
تاکسوس لوله­ای
برگ بو – زباله
برگ بو – زباله
کاج نوئل
کاج نوئل
ماکلِنیا
ماکلِنیا
ماکِلنیا
ماکِلنیا
ماهونیا
ماهونیا
کاج نوئل
کاج نوئل
مورت پیوندی
مورت پیوندی
آلی اَگنوس
آلی اَگنوس
یاس هلندی
یاس هلندی
یال اسبی
یال اسبی
آکروس
آکروس
لیزماکیا فرانکنینا
لیزماکیا فرانکنینا
لاوان
لاوان
رُز مُوری
رُز مُوری
آگاو
آگاو
کاج سیکاس
کاج سیکاس
 
لاوسوُن زباله
 
 
 لاوسوُن زباله
کاج نوئل
کاج نوئل
دِراسینا
دِراسینا
الی اَگنوس ابلق
الی اَگنوس ابلق
کاج اِلودی
 
کاج اِلودی
برگ بو
برگ بو
ژونی پیروس
ژونی پیروس
تاکسوس باگِتا رونده
تاکسوس باگِتا رونده
ژونی پیروس ایستاده
ژونی پیروس ایستاده
کاملیا
کاملیا
کاج لاوسُون پیچ
کاج لاوسُون پیچ
ناندینا 
ناندینا
گل کلم
گل کلم
گل ساناز
گل ساناز
گل همیشه بهار
گل همیشه بهار
گل گِلیکُما
گل گِلیکُما
اِلودیا
اِلودیا
گل خر زهره
گل خر زهره
گل گازانیا
گل گازانیا
گل سیکلمه
گل سیکلمه
 
گل توری
 
 
گل توری
گل آجوکا
گل آجوکا
پاپیتال
پاپیتال
نازگوشتی
نازگوشتی

آبنما :

آبنما­ها نمایشی از چشمه و آبشار است که به صورت مصنوعی در محیط خانه و یا فضاهای باز شهری ساخته می شود و باعث ایجاد آرامش و زیبایی در فضای خانه و لطافت هوای کوهسار در محیط های باز شهری می شود.  آبنما ها نسبت به ابعاد محیط و سلیقه افراد با اشکال و مواد مختلف ساخته و نصب می گردد. با توجه به سال­ها فعالیت در زمینه ساختمان و تجارب فراوان در بخش دکوراسیون داخلی و تزئینات و همچنین تسلط و شناخت در استفاده از متریال ها و ابزار گوناگون بر آن شدیم تا زیبایی طبیعت واقعی را با فضای معماری پیوند بزنیم.
 

انواع آبنما را می­توان در جدول زیر مشاهده نمود :

 
نام آبنما
تصویر آبنما
موزیکال
آبنما موزیکال
 
میدانی
 
آبنما میدانی
کلاسیک
آبنما کلاسیک
باغی و خانگی
 
آبنما خانگی
تصویری
آبنما تصویری

نورپردازی :

در طراحی فضای سبز، نور همواره به عنوان یک عنصر مهم و اساسی به شمار می­آید زیرا کلیه نقاطی که در فضای سبز از اهمیت بخصوصی برخوردارند نظیر درب ورودی – حیاط جلویی – استخر، برکه­ها، آبشارها، فواره­ها، مجسمه­ها، درختان و کلیه وسایل زینتی باید امکان روشنایی را داشته باشند تا زیبایی واقعی را به نمایش بگذارند. نور عامل مهم در تفکیک رنگ­ها و تعریف راه­ها و معابر در شب­ها می­باشد. در صورت نبود نور در شب طراحی فضای سبز در شب امری کاملاً بی معنی جلوه می­کند لذا نیاز به نور در شب به بیشترین حد خود می­رسد.
 

نور پردازی سطوح می تواند موارد زیر را شامل شود :

 1- نورپردازي مجموعه ورودي
2 - نورپردازي مسير خيابان
3 - نورپردازي فضاي سبز
4 - نورپردازي زمين بازي كودكان
5- نورپردازي آلاچيق و سايبان
6 - نورپردازي پاركينگ
7 - نورپردازي آبنما برکه
8 - نورپردازي زير درختان و سطح زمين
9 - نورپردازي در زمين هاي ورزشي
 

درعکس­های زیر تأثیر نور بر فضای سبز را می­توان مشاهده نمود :  

 
نورپردازی فضای سبز نور پردازی فضای سبز نورپردازی فضای سبز
 

نمونه پروژه های قابل اجرا در فضای سبز :

 
طراحی فضای سبز طراحی و اجرای فضای سبز
فضای سبز طراحی فضای سبز
 
 
 
شرکت به کشت ارایه دهنده طرح­ها و خدمات اجرایی فضای سبز برای حیاط­های منازل  مسکونی و اداری ، پارک ها ، شهرداری و ....  به همراه اجرای سیستم های آبیاری ، نورپردازی ، حیاط بندی ، برکه ، آبنما و ... .