دسته بندی ها

نهال انگور

نهال انگور

انگور درختی است با طول عمر زیاد کشت این درخت در برخی از کشورهای جهان صورت می گیرد در ایران نیز درخت انگور به صورت وسیع کشت می شود .ایران از نظر میزان تولید انگور در جهان در رده هفتم قرار دارد و در این بین ایتالیا ،چین و آمریکا بیشترین میزان تولید انگور را دارا می باشند.ن
نوع بی‌دانه و کشمشی انگور از نظر شیرینی بهترین نوع است. البته انواع دانه‌دار بخاطر درشتی آنها از شکل بسیار زیبایی برخوردار هستند. عمر درخت انگور به طور متوسط۷۵ تا ۸۰ سال است. درخت انگور به ۲ تا ۳ ماه سرمای زمستانی نیاز دارد برای تامین این نیاز سرمایی دمایی بین ۷ تا ۱۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ تا ۳ ماه لازم است.این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد.میوه انگور به نوع دانه‌دار و بی‌دانه تقسیم می‌شود. هر یک از این دو جور در رنگهای سرخ و سیاهو زرد و تقریباً سبز دیده می‌شوند.
قلمه انگوراین میوه بهشتی که شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است .هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ای ضد عفونی کننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند . هم چنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست ، عوارض رماتیسم ، کم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند.

کاشت درخت انگور :

در این زمینه، بایستی همزمان دو کار متفاوت انجام گیرد: در حوزه نفوذ ( اطراف تنه ) می بایست نفوذپذیری را افزایش و روان آبی را کاهش داد به این منظور، باید این منطقه را شخم زد از مالچ و از مواد جاذب الرطوبه، کود دامی و مواد آلی نیز در این منطقه استفاده کرد.
احداث باغ انگورسطح زمین را بصورتی شیب بندی کرد که برای هر درختچه مو یک حوزه آبگیر ایجاد شود، بطوریکه این حوزه آبگیر در فاصله بین دو بوته مجاور تقسیم شده باشد، با این کارآبهای ناشی از بارندگی های فصلی را به سمت هربوته هدایت نموده و بدین ترتیب استفاده بهینه از نزولات جوی بعمل می آید.

تامین نهال:

نهال مورد استفاده از ارقام مرغوب تجاری ، سالم و با کیفیت انتخاب شود که تحت نظارت کمیته فنی نهال استان تولید ودارای گواهی بهداشتی از مدیریت حفظ نباتات و مورد تایید موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال باشد، از نهال انگور سالم و مناسب برای تازه خوری که دارای حبه درشت، بازار پسند، بیدانه و خاصیت حمل و نقل بالا باشد استفاده شود.

برخی از انواع انگور که در ایران کشت می شوند عبارتند از :

انگور کندری، انگور شاهرودی، انگور یاقوتی، انگور عسگری، انگور مهدی خانی، انگور بی دانه، انگور بی دانه قرمز، , انگورمهره، انگور شانی،انگور ریش بابا،انگور کشمشی، انگور چیرکینک بستک، انگور صاحبی، انگور فخری،انگور نباتی، انگور شاهانی، انگور یزدانی، انگور مراغه ای ، انگور خلیلی، انگور گوهر، انگور لعل حسینی، انگور دم خروسی، انگوررازقی شیرازی، انگورالوان، انگور شصت عروسان،انگور نارا، انگور مادر وبچه، انگور مسکه، انگور گزنه ای، انگور ملائی، انگور مثقالی، انگور ورچه ای...
 


انواع نهال انگور شرکت به کشت :

نهال انگور کشمشی سفید :

منشا:ایران
نام علمی:sultanina
زمان رسیدن محصول:میان رس اواسط مرداد
عمر اقتصادی: بیش از 60سال
مقدار قند:18 الی 26 درجه بریکس
مقدار اسید: 7% میلی گرم در 100 سی سی
شکل حبه: حبه گرد و بیضی به رنگ زرد و بی دانه
 
نهال انگور
 

نهال انگور شانی :

منشا: ایران
زمان رسیدن میوه: اواسط مهر ماه
عمر اقتصادی: بیش از 60 سال
تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c
مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس
مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی
شکل حبه:گرد وبیضی درشت سیاه رنگ و دانه دار
 
نهال انگور
 

نهال انگور قزل :

منشا: ایران
زمان رسیدن میوه: اواسط مهر ماه
عمر اقتصادی: بیش از 60 سال
تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c
مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس
مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی
شکل حبه:گرد وبیضی درشت قرمز رنگ و دانه دار
 
نهال انگور قزل
 

نهال انگور فخری :

منشا:ایران
زمان رسیدن محصول:پیش رس اواسط تیر
عمر اقتصادی: بیش از 60سال
مقدار قند:18 الی 26 درجه بریکس
مقدار اسید: حدود 7% میلی گرم در100 سی سی
تحمل سرمای زمستانه:-15 الی – 18درجه
شکل حبه:  بیضی به رنگ زرد کاهی  و شیرین
 
نهال انگور فخری
 

نهال انگور صاحبی :

منشا: ایران
زمان رسیدن میوه: اواسط مرداد ماه
عمر اقتصادی: بیش از 60 سال
تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c
مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس
مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی
شکل حبه:گرد وبیضی درشت قرمز رنگ و دانه دار
 
نهال انگور صاحبی
 

نهال انگور حسینی لعل :

منشا: ایران
زمان رسیدن میوه: اوایل مهر ماه
عمر اقتصادی: بیش از 60 سال
تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c
مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس
مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی
شکل حبه:بیضی درشت زرد رنگ
 
نهال انگور حسینی لعل
 

 

انواع دیگر انگور شرکت به کشت :

نهال انگور بی دانه
انگور بی دانه
 
نهال انگور لعل حسینی
انگور لعل حسینی

 
نهال انگور گوهر
انگور گوهر

 
نهال انگور دم خروسی
انگور دم خروسی


نهال انگور رزاقی شیرازی

انگور رازقی شیرازی


 
نهال انگور عسگری

انگور عسگری


نهال انگور شاهرودی

انگور شاهرودی

 
نهال انگور ریش بابا

انگور ریش بابا


 
نهال انگور شصت عروسان

انگور شصت عروسان

 
نهال انگور نارا

انگور نارا

نهال انگور مادر و بچه

انگور مادر و بچه

 
نهال انگور چیرکنک بستک

انگور چیرکنک بستک


 
نهال انگور شاهانی

انگور شاهانی

 
نهال انگور کشمشی

انگور کشمشی

 
نهال انگور صاحبی

انگور صاحبی

 
نهال انگور فخری

انگور فخری

 
نهال انگور بیدانه

انگور بیدانه


 
نهال انگور یاقوتی

انگور یاقوتی

 
نهال انگور نباتی

انگور نباتی

 
نهال انگور مسکه

انگور مسکه

 
نهال انگور خلیلی

انگور خلیلی

 
نهال انگور گزنه ای

انگور گزنه ای

 
نهال انگور ملائی

انگور ملائی

 
نهال انگور مهدی خانی

انگور مهدی خانی

 
نهال انگور کندری

انگور کندری

 
نهال مثقالی

انگور مثقالی

 
نهال انگور روچه

انگور روچه

 
نهال انگور ابی

انگور ابی

 
نهال انگور دلفی سیاه

انگور دلفی سیاه

 
نهال انگور لوغن

انگور لوغن

 
نهال انگور شانی

انگور شانی

 
نهال انگور شاماما


انگور شاه بابا

 
نهال انگور یزدانی

انگور یزدانی

 
نهال انگور مراغه ای

انگور مراغه ای